TDC Heels

Ilmoittautuminen 

Kaikille tunneillemme ilmoittaudutaan sähköpostilla.

Info@tuuradance.com


Tunneillamme on minimiosallistujamäärä, ja vahvistamme tuntien toteutumisen sähköpostilla.


Maksuehdot


Maksu tulee suorittaa ennen tuntia. Maksutapoina toimii mobilepay, tilisiirto ja laskutus.


Maksamattomiin tunteihin lisätään laskutuslisä 10€. Emme lähetä erillisiä muistutuksia maksamattomista tunneista. Ilmoittautumiset ovat sitovia, emmekä palauta maksuja. Peruuttamattomasta tai alle 24h varauksesta perutusta ajasta veloitetaan tunnin hinta.


Korvaaminen


Voit korvata syys-, ja kevätkauden aikana 3 sairauspoissaoloa Mintun tunneilla. Poissaolot on korvattava käynnissä olevan kauden aikana, eli syyskauden poissaolot syyskauden loppuun mennessä ja kevätkauden poissaolot kevätkaudella. Vierailevien opettajien tunnit eivät ole käytettävissä korvaukseen. Varmista korvauksen onnistuminen ilmoittautumalla.


Muuta huomioitavaa


Korkokenkien tulee olla tanssitunneille soveltuvat, eivätkä ne saa jättää jälkiä lattiaan. Vaaleapohjaiset tanssikorot ovat varmin vaihtoehto. Koron tulisi mahdollistaa nilkan ja varpaiden ojennukset. Korkolappujen tulee olla ehjät. Suosittelemme myös polvisuojia tunneille.


Oppilaita ei ole vakuutettu TDC Heelsin toimesta. Suosittelemme vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.


Tunneilla voidaan ottaa kuva- ja videomateriaalia, joita käytetään tanssikoulun opettajien ja oppilaiden sosiaalisen median kanavissa. Jos et halua tulla kuvatuksi, mainitsethan tästä opettajalle ennen tanssitunnin alkamista.
Heels-tanssi

Heels-tanssi on itsevarmuutta, esiintymistä ja karismaa korostavaa kaupallista tanssia. Laji hyödyntää naisellista liikekieltä ja keskittyy luomaan kauniita linjoja keholla. Heelsin tekniikka pohjaa mm. jazziin, ballroomiin ja latinalaisiin tansseihin ja on sidoksissa myös opettajan persoonalliseen tanssityyliin. Heels vaatii paljon teknistä osaamista, ja kehittää monipuolisesti tanssijan liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Opettajamme johdattavat sinut heelsin saloihin ja tukevat sinua yksilöllisesti harjoittelussa.