Tarinamme

TDC Heels syntyi keväällä 2023 Minttu Tuuran visiosta tarjota kouvolalaisille nuorille ja aikuisille heelsin opetukseen erikoistunut tanssikoulu. Kulmakiviämme ovat yhteisöllisyys, intohimo ja rakkaus tanssiin, sekä opetuksen laadukkuus.

Opettajamme johdattavat sinut heelsin saloihin pedagogisella osaamisellaan ja kokemuksellaan. He tukevat sinua yksilöllisesti tanssin harjoittelussa. Meille asiakkaidemme palvelu on sydämen asia ja kohtaamme heidät kiireettömästi ja aidosti.


Tarjoamme säännöllisesti heels-kursseja ja workshoppeja. Vakio-opettajana ja tanssikoulun omistajana toimii Minttu Tuura, ja lisäksi tuomme vierailevia huippuopettajia Kouvolaan. Opetuksen laatu ja turvallisuus on toimintamme prioriteetti, ja kaikki opettajamme ovat menestyneitä alan ammattilaisia, jotka kouluttautuvat ja harjoittelevat tanssia säännöllisesti. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.


Tavoitteena on mahdollisimman viihtyisä ilmapiiri, jossa jokaisen tanssijan oma persoonallisuus saa näkyä. Jokainen henkilö tanssikoulussamme on yhtä arvokas. Tunneilla on aina mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille. Harjoittelu voi olla asiakkaiden tarpeen mukaan tavoitteellisempaa, tai esimerkiksi fyysistä kuntoa ylläpitävää satunnaista treeniä. Opettajina me haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla hänen lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.


Lisäämme Kouvolan tanssitarjontaa ja tuomme siihen uutta energiaa. Heels-tanssi on saavuttanut viime vuosina valtavaa suosiota Suomessa, ja tuomme lajia näkyvämmäksi nyt myös Kouvolassa. Tarjoamme sekä koreografia-, että tekniikkatunteja ja huomioimme myös asiakkaidemme toiveet. Opetus tapahtuu eri toimipisteillä peilisaleissa Kouvolan keskustassa.TDC Heels tuo lisää harrastusmahdollisuuksia tanssin kentälle Kouvolaan. Tarjoamme yhteisöllisen ympäristön, jossa asiakkaat voivat viihtyä.