Minttu Tuura

Tanssinopettaja AMK

"Tanssiminen on rikastuttanut elämääni ja minulle se on intohimo sekä keino ilmaista itseäni kehonkielellä. Haluan kehittyä jatkuvasti sekä tanssijana että opettajana."

Minttu Tuura


Minttu Tuura on 26-vuotias tanssija, koreografi ja tanssinopettaja Lahdesta. Minttu on opettanut tanssitunteja eri ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille vuodesta 2012 saakka. Minttu on valmistunut Oulun Ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmasta pääaineenaan showtanssi. Lisäksi hän toimii yrittäjänä ja opettaa tanssia ympäri Etelä-Suomea.


Mintulla on monipuolinen lajitausta ja yli 17-vuoden kokemus tanssista. Hänen päälajinsa ovat commercial ja heels sekä showtanssi. Hän on kilpaillut lapsena ja juniorivuosinaan SM-tasolla ja saavuttanut mm. SM-kultaa ja hopeaa street-tanssissa. 


Minttu pitää tärkeänä ammattitaidon ylläpitämistä treenaamalla ja käy säännöllisesti eri opettajien tanssitunneilla. Viime vuosina hän on osallistunut kansainvälisesti menestyneiden opettajien (esim. Yanis Marshall, Melissa Barlow, Greg Chapkis) workshopeille, tehnyt lukuisia esiintymisiä ja videoprojekteja, kilpaillut heelsin pienryhmässä ja toiminut koreografin töissä. 


Minttu on TDC Heelsin perustaja ja toimii vakio-opettajana tanssikoulun tunneilla. Mintun kanssa voit sopia myös yksityistunnit, esiintymiset ja tapahtumat.